Lo-Reninge

De Zonnegloed

De Zonnegloed is een prachtig initiatief. Zij vangen verwaarloosde (exotische) dieren op en geven hen opnieuw een toekomst. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Meer info

Bezoekerscentrum Jules Destrooper

Ook zot van Jules Destrooper hun heerlijke koekjes? Wij ook en wat hebben wij een geluk dat wij op wandelafstand liggen van het bezoekerscentrum!

Meer info

Oldtimer Museum

Lo-Reninge staat niet alleen bekend voor de mooie fiets- en wandelroutes. Wanneer u op ons terras zit kunt u genieten van old timers die passeren op de markt. Indien u de smaak te pakken heeft en meer old timers wenst te zien kan dit in het museum!

Meer info

Lo-Reninge met de fiets!

Er passeren veel fietsroutes bij ons zoals onder andere de IJzerbroekenroute (41 km). In Lo-Reninge passeert ook de Fleternaroute (46 km), Veurne-Ambachtroute (48 km), Moerenroute (39 km) en de Boterlandroute (44 km). Ook aanwezig zijn de wandelroutes waaronder het Dijkenpad (16 km).

Fietsroutes

Talrijke monumenten...

Lo-Reninge heeft veel groen maar ook veel geschiedenis en heeft daardoor ook veel monumenten die u kunt bezichtigen. De toeristische dienst Lauka heeft heel veel informatie op hun eigen website staan. Hun bureau is namelijk ook op twee minuten wandelafstand van De Vate indien u meer informatie wenst.

De monumenten

Maandag open van 10u00 tot ...

Markt 3
8647 Lo-Reninge

058 28 84 65